Consultantul tau in materie de costume si camasi barbatesti pe comanda

Simona Anghel

Simona Anghel

Daca v-ati decis sa comandati un costum sau o camasa si contactati atelierul nostru, Simona Anghel este cea care preia personal apelurile telefonice (0725378398) si raspunde la e-mail urile (contact@costume-barbatesti.ro) primite astfel incat sa primiti un raspuns prompt si complet la solicitarea facuta.

Avand o vasta experienta in moda si in relatia cu clientii, Simona va consiliaza privind modelul, croiala costumului sau camasii conform constitutiei dumneavoastra, recomanda tesatura in functie de sezon si destinatia in utilizare (zi, ocazie, business) si propune accesorizarea. Dupa stabilirea acestor informatii, domnul Anghel Constantin preia masurile dupa care croieste personal si manual costumul iar echipa de croitori coordonata de maistrul croitor pregateste costumul pentru proba.

In afara relationarii directe cu clientii, Simona pregateste fisa tehnica a comenzii, asista la croit si la probe, programeaza vizitele si livrarile, se specializeaza in diferitele tipuri de tesaturi, se ocupa de furnizori, vanzari si marketing, studiaza tendintele internationale in moda masculina si este foarte atenta la detalii implicandu-se personal in finisarea comenzilor.

In atelierul nostru tendintele nu sunt o prioritate ci intelegerea stilului clientului si a personalitatii lui astfel incat costumul sa completeze armonios purtatorul si, de aceea, vizita poate sa dureze si cateva ore pentru o singura comanda.

Important de mentionat este ca in primul rand clientul are cel mai mult de spus privind costumul lui deci este obligatorie o documentare generica inainte de a programa vizita deoarece un atelier de costume la comanda nu are in stoc costume din miile de tesaturi propuse iar parcurgerea zecilor de cataloage cu tesaturi poate duce la confuzie si scaderea interesului mai ales din partea domnilor 🙂

Prioritatea afacerii noastre de familie este sa realizam tinute barbatesti pe comanda la un pret corect iar calitatea serviciilor, tesaturii, executiei si finisajului sa faca diferenta.

Croitori de meserie la 1 h de Bucuresti

Reclame

Despre Romanian bespoke tailor

Bespoke, custom- made and made to measure men suits | Tailor shop near Bucharest | Made in Romania | Romanian tailor | www.costume-barbatesti.ro
Acest articol a fost publicat în Costume barbatesti la comanda (work in progress) și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s