Camasile barbatesti la comanda

simona-anghel-costume-camasi-barbati In atelierul maistrului croitor Anghel Constantin feedback-ul clientilor este foarte valoros.

Astfel, pentru cei interesati de realizarea de camasi barbatesti pe comanda, acum aveti posibilitatea de a accesa online informatiile referitoare la camasile si accesoriile noastre (cravate, papioane, bretele cu prindere in nasturi, pin-uri pentru guler camasa, brose pentru reverul sacoului si multe altele).

Cei care ne-au vizitat deja atelierul stiu ca Simona Anghel se ocupa personal de preluarea masurilor pentru camasi si asista clientul la selectia tesaturii si la alegerea modelului.

NEW! Pentru camasi la comanda, acum se pot prelua masuri si la locatia noastra din Bucuresti  (zona Posta Vitan) unde putem stabili o programare dar numai pe baza de confirmare. Altfel, va asteptam oricand la atelierul nostru aflat la o ora de Bucuresti (Targoviste) unde puteti comanda si costume barbatesti.

Vizitati www.camasi-barbatesti.ro

Reclame

Despre Romanian bespoke tailor

Bespoke, custom- made and made to measure men suits | Tailor shop near Bucharest | Made in Romania | Romanian tailor | www.costume-barbatesti.ro
Acest articol a fost publicat în Costume barbatesti la comanda (work in progress) și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s